Hacı Ayfer - Mehmet Ali Yılmaz Anaokulu
KADRİYE MAH. ATATÜRK 3 CAD. NO 20 SERİK / ANTALYA

VİZYON

Tüm paydaşların yetkinliklerini harekete geçirerek sevgi ve güven ortamı içinde; bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı öğrenciler yetiştirerek ilköğretime ve geleceğe hazırlamak

MİSYON

MİSYON Bütün Öğrencilerin kendilerini rahat ifade etmesini liderlik vasfına sahip bireyler olarak yetişmesini; ezberci değil düşünen, sorgulayan, dünyayı tanıyarak anlamaya çalışan bireyler olmasını sağlamak. Bireysel farklılıklara dikkat ederek ruhsal olarak sağlıklı bireyler yetiştirmek. Çocukların gelişim özelliklerini en üst seviyede geliştirmek(Sosyal, duygusal, bilişsel, psikomotor, dil, özbakım) Geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek, Nesiller yetiştirmek üzere varız.

Öğretim Şekli :tam gün

tam gün

09:00 BAŞLAMA 14:00 BİTİŞ

yok